perjantai 16. elokuuta 2013

2 x 0 = tupla :DHahaa, meillä on TUPLANOLLA. Ou jee! Käytiin kisailemassa oman seuran kisoissa Lapualla, tuomarina Eija Berglund. Hyppärin tuloksia ei maxien osalta ollut vielä näkyvissä mutta sijoitus kummallakin radalla meillä 3.

Agiradan teemana oli "Muska juoksee, minä en." Hölmistyin kun pikkutolleri pisteli menemään ja jäin aika monessa kohtaa kuin p***a rattaaseen. Että nyt voin sitten lopettaa vinkumisen siitä että "yhyy kun ei päästä aikoihin kun mullon niin hidas koira". Eipä ole enää, ja toivotaan että sama meininki jatkuu. Anna tulikin taputtelemaan selkään radan jälkeen ja totesi, että oon liian hidas mun koiralle. Oli ihan oikeassa, olin pahoin myöhässä monessa kohtaa, ja jouduin heittelemään ties mitä ohjauksia lennosta kun en ehtinyt tekemään mitä olin suunnitellut. Tai olisin varmaan ehtinyt, jos en olis jääny ihmettelemään vaan juossut! Taitava Muska. Se seivaili mun rumaa ohjausta minkä kerkesi, ja päästiin etenemässä yli 4 m/s. Jess. Rata tuntui tutustumisessa haastavalta, ja vielä kun olin aiempia säkäluokkia katsoessa ja rataa suunnitellessa jättänyt yhden hypyn välistä, oli aika o-ou-fiilis. Mutta onnistuttiin, vaikkei se kaunista katseltavaa takuulla ollut.

Hyppäri oli varmaan ajaltaan hitaampi kuin tuo agirata, mutta itse olin vähän paremmin kärryillä. Kummallakin radalla loppusuoralla oli vauhdinkiihdytysputki, ekalla olin myöhässä mutta tällä hyppärillä tajusin juosta minkä kintuistani pääsin ja ehdin. Sain jopa ohjattua koko radan kuten aioinkin :P

Muska sai palkinnoksi ruokaa, leluja ja herra A sai autoon penkinsuojuksen... Kisapaikalla iltaruuan aikataulujen venymisestä tietoinen sesse oli kiinnostunut lähinnä ruokapurkeista ja tuijotti sämpylää syöviä talkoolaisiakin hyvin vetoavasti säälittävällä naamalla. Tuo joka koivestaan vinkuva vihreä lehmä ei juuri herättänyt mielenkiintoa. Kotona se oli kuitenkin tosi jees, ja naapurit kiittää.

Aamulla kun tein töihin lähtöä, lehmä sai kyytiä. Oli pakko laittaa se jäähylle.

Ai et leiki vai?
Skviik, tööt!

Oli hienoa kisata kun oman seuran porukat hurrasi ja kannusti ratahenkilöitä myöten - Muskakin oli ihan ihmeissään kun sai niin kovasti aploodeja maaliin tullessaan :) Kiitti tyypit!

Viikonloppuna lähden itse toiseen kotiin Lahteen, luvassa on yleisössä riekkumista ja Kaameiden apinoiden kannustusta mölkyn mm-kisoissa. Muska pääsee hoitoon porukoiden ja Hillan tykö.

*Muoks*  Kisaradat Lapua 15.8.13 tuonne oli toinen Lapualla kisaillut napsinut kuvat radoista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti