maanantai 12. elokuuta 2013

Uusi blogi, moi!

Aikani vatvottuani sain vihdoin ja viimein aikaiseksi aloittaa uuden blogin kasaamisen. Edelliset sivut laitoin menemään jo aikoja sitten, kun en saanut niitä päivitettyä - jospa tämän kanssa olisin ahkerampi? Tarkoitus tällä blogilla on siis lähinnä suoltaa ajatusten virtaa ja saada itselle muistiin asioita, kiva toki jos joku muukin jaksaa lukea :) Jutut pyörivät todennäköisesti enimmäkseen agilityn ympärillä, mutta muutakin voi tulla vastaan - ainakin kokeilumielessä tykätään puuhata kaikenlaista.

Muutamalla sanalla meidän agilityhistoriaa: Muska on mun eka oma koira, ja agi näin ollen lajina pintapuolista tietämystä lukuunottamatta oli täysin vieras laji itsellekin kun pallero tuli taloon 2007 syksyllä. Se kuitenkin heti kiinnosti. Päästiin P-Haun ryhmään mukaan alkuvuodesta 2009, ja kisa"ura" korkattiin 2011 vuoden alussa. Päästiin kolmosiin saman vuoden lokakuussa, startteja siihen meni 16. Ja hups heijaa, siihen loppui meidän kisaaminen melko pitkäksi aikaa, kolmosten kisoissa käytiin kerran ennen kuluvan vuoden talvea...

Itse olen ollut ihan järjetön kisajännittäjä, siinä lienee suurin syy kisaamattomuuteen. Välissä tuli vielä muutto Etelä-Pohjanmaalle ja seuran etsintä ja vaihto, nyt ollaan tyytyväisenä LAKKE:n riveissä. Kisaamista on nyt taas aloitettu ahkerammin, ja pahin paniikkijännityskamalaa- tunne alkaa hetkittäin pysyä paremmin aisoissa. Kisaaminen sujui kevään ihan mukavasti, sm-nollista jäi uupumaan tuplanolla joten niitä tavoitellaan ensi vuodelle, kun aikaakin nollien keräämiseen on vähän enemmän. Ongelmana on meillä ollut aikoihin pääseminen, joten siihen tullaan treenaamisessa keskittymään. Yksittäisinä esteinä kontaktien vauhtia pitäisi saada nousemaan, kepitkin saisivat olla vauhtivarmemmat. Joukkue SM:ien jälkeen (jossa käytiin tekemässä komea kolari) muutaman kuukauden kisatauko teki hyvää, ja riemuksemme ja suureksi ylläriksi saatiin toissa viikonloppuna ensimmäinen agiserti :) Se oli hieno hetki se! Rata oli hitaita keppejä lukuunottamatta vauhdiltaan hyvä, 3,96 etenemä on meille varmaan paras kisavauhti tähän mennessä, ja ne KEPIT OLI TOSI HITAAT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti