sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Pm-kisailua

Käytiin eilen Seinäjoella Hurttahallissa E-P:n piirinmestaruuksissa. Olinpahan surkea! Joukkuerata olisi mennyt muuten varsin mukavasti ja Muska teki kyllä nollaradan, mutta jyräsin itse yhden esteen nurin, ja siitä hylly. Voi elämän kevät sentään. Onneksi muut joukkueen tyypit hoitivat oman osansa mallikkaammin, joten päästiin pronssisijalle. Olis ketuttanut vielä aika rankasti enemmän, jos joukkueen tulos olisi ollut tuosta töskäämisestä kiinni. Että hyvä hyvä kaikki muut :)

Yksilöradat oli Eija Berglundin tuomaroimat. Eka radalla oli kinkkinen putki-puomierottelu, joka minien ja medien radalla teki hyllyn suurimmalle osalle koirakoista. Siihen mekin sitten sorruttiin, Muska tempaisi putken varmuuden vuoksi vielä kolmeen kertaan :) Eipä tosiaan oltu ainoita, eikä tuo oikeastaan harmittanut kun oli aika odotettavissa... Muuten rata oli ihan ok, tosin pituus kolahti jo alkupätkällä kun jouduin jättää koiran lähtöön ja mennä itse aika kauas. Siitä jäi sitten treenattavien asioiden listalle sekä tuo lähdön suorittaminen huolella, vaikka ohjaajaa onkin kauempana sekä kontaktien ja putken erottelu.

Agiradan ja hyppärin välissä tuntui että Muska kulkee huonosti ja välillä oireilee toista takajalkaansa. Ei ontunut, mutta hitaassa kävelyssä rytmi oli kummallinen ja välillä peitsasi. Sitä sitten porukalla tuijotettiin, ja mietin jo hyppärin väliin jättämistä. Mentiin sitten kuitenkin. Sieltä tuloksena hidas 5 vp rata. Virhe tuli kiellosta, joka oli taas mun möhlimistä. Olin rataan tutustumisessa ajatellut tehdä takaakierron pyörittämällä, radalla se tuntui tyhmältä ja tein sitten jotain sen pyörittämisen ja niiston väliltä. Kielto tuli seuraavalta esteeltä, kun koira jäi selän taa ja väärälle puolelle. Että aikas kökkönen maku jäi koko kisoista, mutta se on semmosta!Shoppailin Muskalle myös GREEN-ruokakupin Tähtitekniikalta. Oon Maijulta ja Annalta ostellut muutakin hauskaa kun on ollut oman seuran tapahtumissa mahdollisuus, mukaan on tarttunut mm. agimuna ja Jollyball. Agimuna on ollut kyllä ihan huippu palkka! Jollyball on myös ollut mahtilelu.


Uusi ruokakuppi ajoi myös asiansa, Muskahan siis vetää ruokansa kitusiin silmänräpäyksessä. Tuon kupin kanssa homma hidastui huomattavasti, joten päivän tärkeimmät hetket kestää jopa yli 5 minuuttia kerralla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti