keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Huilitauko ja fiilis

Pari viikkoa on mennyt aika leppoisasti taukoillen, ryhmätreenien loppumisen jälkeen kerran kävin kentällä treenaamassa mutta muuten on pidetty lepoa agilityhommista. Muskan kroppaa on huollettu hieronnalla. Tauko tekee hyvää molemmille varmasti, ja ensi viikolla kun talvikausi alkaa hallissa, niin ollaan puhtia täynnä taas! Otin myös talveksi taas ryhmän koulutettavakseni, joten ainakin pari kertaa viikossa tulee ajeltua hallille.

Kisatauko on tehnyt tehtävänsä, ja ihan oikeen odotan että päästäisiin kisaamaan! Laitoin ilmon menemään, ja nyt pitää vielä toivoa ettei juoksut tupsahda muutamaan viikkoon. Mun tuurilla tosin käy just niin! Mutta eipä tuo sitten haittaa, Seinäjoellakin on vielä useammat kisat tälle vuodelle tulossa. Nyt ennen kuin kunnon talvi pukkaa päälle, niin olis kiva saada tehtyä jokuset kisastartit - viime talven maneesikisoissa umpijäätymisestä ja siitä seuranneesta ketutuksesta viisastuneena luulen että me ei ihan niillä kylmimmillä keleillä paljonkaan kisata. Se ei oikeen ole kivaa enää kenellekään, kun lämpimänä pysyminen vaatii jatkuvaa liikkumista. Mä en edes tiedä onko täällä jossain lämmintä tai edes puolilämmintä kisakokoista hallia lähimaillakaan.

Frisbeetä ollaan käyty rannassa nakkomassa muutama pikkusetti, ja yritetty sitä jotenkin järkevästi harjoitellakin. Mahtavinta on se, että inhimillisen matkan päähän on tulossa mahdollisuus harrastaa tätäkin ryhmässä, ihan huippua! Mehän käytiin tollerileirillä kahden päivän tehokurssi lajiin, mutta muuten ollaan oltu omillamme. Eli pääasiassa meidän touhu on siis distancea ja sitä perus kopittelua. Ehkä ryhmän vinkeillä kuitenkin voisi vähän enemmän innostua myös temppujen opetteluun! Ja itselle tulee kyllä tarpeen myös harjoitella heittämistä - sekin kun on vähän hankalaa yksin. Tai ainakin tosi ärsyttävää, kun joutuu itse hakea jokaisen frisbeen takaisin :P


2 kommenttia:

  1. PAWS:n halli Maalahdessa on lämmin talvisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpäs onkin! Käytiinhän me sielläkin kisaamassa alkukeväästä, sillon ei tainnu enää olla niin kylmä (kun muistan, että käärmeitäkin joku jo lämppälenkillä oli nähnyt) ettei siihen kiinnittänyt huomiota :)

      Poista