sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kokkola kisat - nihkis

Eilenpä käytiin sitten siellä Kokkolassa. Nihkeää oli paikoitellen meno. Oli siellä hyvääkin, mutta kuitenkin jäi päällimmäiseksi vähän paskafiilis. Tuomarina oli Anders Virtanen. Radat oli ihan ok, vaikka jokaisella oli joku kohta joka alkuun aiheutti paniikkireaktioita ja ajatuksen, että tuossa se viimeistään tökkää. Kävi kuitenkin niin, että ne kohdat jotka alkuun ahdisti, onnistui. Ne MOKAT tuli sitten jossain muualla.


Hyppärillä aloitettiin. Me hyllytettiin se jo nelosesteellä, joka oli ihan perus takaakierto putken jälkeen,  jonka perään piti vaihtaa itse ohjaava puoli - M hyppäsi sen suoraan. Hölmistyin. Loppurata meni takaakiertoniistoineen, ilkeine keppikulmineen ym. sitten oikeen mallikkaasti. Tällä radalla tutustumisessa pähkäilin 13-16 hyppyjä. Päädyin siihen, että putken jälkeen otin koiran 13. takaa mukaan, takaaleikkasin reippaasti ja kaukaa 15. ja siitä ehdin hyvin valssaamaan 16. taakse. Hienoa rataa tehtiin kun tiesin että hylly tuli jo, ja voi rennosti vetää loppuun. Kepit oli hitaan puoleiset, kun ne meni suoraan seinää kohti.


Kakkosrata oli se kaikista kököin. Alku oli aika inhottava: hyppy ja rengas, joiden jälkeen tyrkyllä oli putkensuu mutta piti tehdä 90 asteen kääntö hypylle. Tuomari seisoi tuon 3. hypyn takana ja Muska lähti suoraan sitä kohti kun olis pitänyt kääntyä seuraavalle hypylle. Kerta tämäkin ensimmäinen! Siitä ei tainnut tulla kieltoa kuitenkaan? Putken jälkeen leijeröin hypyn takaa muurille ja sylkkärillä putkeen. A:lta tuli vitonen alastulosta. Toka vikalle esteelle takaakierto jossa olis pitänyt tehdä niisto. Muska kielsi koko hypyn, toiseenkin kertaan ja sitten nakkasin sen maaliin - hylly. Koko rata oli vähän nihkeän tuntuinen.


Viimeisellä radalla tuli kielto 7. putkelta. Sain menemään oikeaan putkeen, mutta kääntyi takaisin. Näin, että saman teki jo ennen meitä muutama mutta en ilmeisesti silti muistanut ohjata sitä loppuun kunnolla. A:lta tälläkin radalla vitonen. Ne juoksukontaktit on ihan kesken vielä, joten en ole yllättynyt. Tyytyväinen olin tuon alun 1-7 pätkän onnistumiseen kieltoa lukuunottamatta. Tämä viimeinen oli fiilikseltään kuitenkin paras, joten onneksi jäin tekemään sen, vaikka mietin jo että lähetäänkö meneen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti