maanantai 4. marraskuuta 2013

Loppuvuoden suunnitelmia ja valssivamma

Kisakalenteri on tämän vuoden osalta täytetty - sekä tulevalle viikonlopulle että seuraavalle on kisat, ja sen jälkeen seuraavat on joskus jossain ensi vuoden puolella. Jos joku onnistuminen saataisiin jollekin noista kuudesta radasta niin voisi hyvillä mielin taukoilla. Aika leikkuuksille on varattu vielä marraskuulle, ja siitä toipumiseen mennee sen verran, että joulukin painaa sen jälkeen päälle.

Viime viikon ryhmätreeneissä keskityttiin valsseihin ihan pieninä harjoituksina. "Perus"ohjaus jossa on silti tekemistä ihan liikaa kun niitä syynätään. Tehtiin hyvin perusharkkaa, ja meillä (eli mulla) ongelmana oli valssin suuntaaminen oikein seuraavalle esteelle, sekä kontaktin ottaminen koiraan. Muska jäi ohjauksessa vähän yksin, ja helposti hidasteli hieman, kun ei ollut 100% varma kummalle puolelle ja mihin suuntaan rata jatkui. Mulle luottoa siihen että sinne seuraavalle esteelle voi peruuttaa estettä katsomatta. Nämä on suoraan Jonnan kommentteja, jotka saatiin ihan kirjallisena muistutukseksi! Perustekniikan parantamishinkkaus tulee meillä nii-in tarpeeseen. Vaikka siitä tuliskin vähän semmonen fiilis välillä, että voi *piip* kun molen huono ja surkia. Mutta tuo valssitreeni oli ainakin hauskaa, lyhyiden harjotteiden ja sitä kautta ruhtinaallisen palkkaamisen määrä tekee Muskan fiilikselle hyvää. Se jopa karkasi lähdöstä pari kertaa kun oli niin innoissaan :)

Keskiviikkona tein pikaisen ratatreenin mun vetoryhmän jälkeen, lisää valssaamista. 9.-10. kohta aiheutti päänvaivaa - muurilta tiukkaa kääntymistä pitää siis edelleen treenata. Mulla oli mukana myös frisbeet, ja otin semmosen palkaksi kepeille. Kyllä löyty vauhtia! Pitäs jostain keksiä pikkukiekko jota ei olis niin vaikea pitää radalla mukana.
Eilen oltiin myös Seinäjoella Hurttahallilla eka kertaa frisbeeporukalla treenaamassa. Muska kyllä niin tykkää siitä touhusta. Tuli jo riitaa toisen koiran kanssa joka odotti vuoroaan, kun HÄNEN frisbee vieri sitä toista kohti, ja se meinasi ottaa HÄNEN frisbeen. Ei paljo nyhverökoira väistellyt vaan meni melkosella asenteella kertomaan että et muuten koske kyllä siihen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti