torstai 16. tammikuuta 2014

Treenirytmissä

Ollaan palattu treenirytmiin ja tehty sekä frisbeetä että aksaa. Loppiaisena kävin omin päin treenaamassa ja tein kumpaakin vähän. Tuossa on frisbeetreenistä videota - pahoittelen pituutta mutta en osaa (enkä jaksa perehtyä) muokkailla näitä. Irrottaminen on aika hankalaa vieläkin - nyt sentään ollaan päästy siihen että kohdalla päästää irti :PVuoden ensimmäisten ryhmätreenien rata:


Lievähköä horroria aiheutti koko porukassa kun tutustuttiin, mutta yllättävän hyvin siitä vain selvittiin. Heli koutsasi, rata oli muistaakseni mukaelma Suoknuutin koulutuksesta männävuosilta, jolloin sylkkäri oli pop. Mä en tainnut tehdä niitä tuonne ainuttakaan...
Alku oli meille varmaan kaikis kinkkisin, koska mä hukkasin koiran ja putkensuun. Muska meinas jäädä epätietoisena kekkaloimaan mun selän taakse, jolloin linja ei ollut paras mahdollinen. Onnistui se kuitenkin kun lähdin reippaasti etenemään ja olin suunnasta kartalla :) 3. hypyn pystyin ohjata 2. putkensuun kohdilta putkien välistä. Koira ansaputken ohi, pakkovalssi ja työntö putkeen, sitten kipikipi linjaamaan kiertoa muurille. Tuolla 5.muurilla meillä kolisi ja paukkui. Nämä muurin kierrot ja tiukat käännökset on meille hankalia. Valssaamalla ohjauspuolen vaihto ja irrotus seiskaputkeen. Jea, se toimi ja meni nätisti hakemaan putken, vaikka olin itse aika kaukana. 8.putkelle pakkovalssi.
10. muuria ennen valssi ja saatto muurin eteen hyvälle ponnistuspaikalle jonne valssaamaan, niin kääntyi melko hyvin eikä kolistellut.
16. hypylle tein muistaakseni jaakotuksentapaisen ja ohjasin putket seinän puolelta. Aika hauska rata oli kuitenkin loppujen lopuksi, olin yllättynyt että me osattiin!

Tällä viikolla tehtiin hyppytekniikkaa muurille, rälläsuoraa ja itsenäistä estesuorittamista, ja sitten radanpätkää. Mulla paloi käämit rataa tehdessä ja annoin sen tyhmästi näkyä koirallekin. Ensin se karkaili lähdöstä (!!!) ja sitten loikkin A:n alastuloa. Muttamutta, pitäisi silti säilyttää hermonsa.

Niin joo, ja ekat LAKKE:n frisbeetreenitkin pidettiin viime viikonloppuna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti