maanantai 17. helmikuuta 2014

Reeniä ja skabaa: nolla-nolla-rallaralla :D

(Tämä alku on kirjoitettu jo viime viikolla mutta jäipä julkaisematta...)

Viikkotreeneissä annoin Jonnalle toiveen, että päästäisiin puuttumaan A:n koikkaloikkimiseen. Epätoivoinen herääminen ongelman kohtaamiseen, kun sunnuntaina pitäis tempasta pitkästä aikaa kisastartteja... A on siinä kunnossa tällä hetkellä, että on lottovoitto ja juhlanpaikka jos Muska osuu siihen alastulolle. No, eipä sitä muutamalla toistolla korjailla, joten kun 2/3 startista on agiratoja, on niiltä lienee odotettavissa enintään 5-tuloksia.

Parilla ensimmäisellä yrityksellä veti todella roskasella loikalla hutin. Siitä tuli muikkari ja soosoo. Laitoin yhdesti palkan matkan päähän A:sta, jolloin sain huomion alaspäin eikä lentokorkeuksille. Palkalla suoritti kauniin juoksukontaktin. Ja muistutuksen jälkeen ei tainnut virheitä enää tulla eka kiekalla. Ja kun toisella kierroksella ei tehty rataa, vaan A:n toistoja, oli into alkuun korkealla ja puolen tunnin tauon aikana päässyt unohtumaan, että eijjei pitäis loikkia. Muikkari, ja taas ok. Saan katella kyllä peiliin tämän(kin) härön kanssa. Mitäs en oo treenannu sitä kunnolla. Tuurilla ne laivatki seilaa ja niin päin pois... Ehkä mun tarvii varmistella sitä jotenki kisoissa. En tiiä.

No muuten tuo rata meni hyvin, ei oikein keksitty paranneltavaa. Keppejä hetsasin muutaman kerran - Jonnan mukaan Muska tosin suoritti ne tyylillä, ja musta vaan tuntuu että on hidas kun menee rataa muuten nyt niin täpöllä. Mutta kyllä sen hetsauksella sai menemään kovempaakin. Niin ja 19.hyppyä yritin ohjata seinän puolelta kierrättämällä, eka toistolla kiersi kuitenkin toiselta puolelta koska ohjaus ei ollut riittävän selkeä. Sain kyllä hyvin menemään kumminkin päin - alunperin valitsin tuon seinän puolelta kiertämisen, kun ajattelin että putki imee toisella puolella liikaa. Muttei se imenyt, kun lähdin itse ajoissa kohti A:ta.Ja sitten eilisen kisatunnelmiin - jee jee JEE! Me tehtiin Muskan kanssa tuplanolla, eka radan hyppäriltä ja keskimmäiseltä agiradalta. Hyppärillä etenemä oli 3,79 m/s (muistaakseni), agiradalla vauhti oli parempaa 4,07 m/s. Maiju ystävällisesti kuvasi radat, mikä on tosi hyvä niin näkee mitä siellä ite puuhailee. Näköjään mun on edelleen kisatilanteessa vähän vaikea ottaa etäisyyttä koiraan sekä vedättää sitä. Ja mun käsi lentelee melko korkeuksissa välillä. Ja kummallakin nollaradalla käy ohjaushasardeja ja seivauksia. Jajajaja onhan noissa korjattavaa. Mutta silti oon tosi iloinen :) Super-Muska <3 Puhukoot videot ja ratapiirrustukset puolestaan:

Tällä radalla se ohjausviba tuli 19.hypyllä, kun Muska hyppäsikin sen suoraan. Melkonen pelastuksen paikka sylkkärillä maalisuoralle.


Tässä suunnitelmasta poikettiin 10.hypyn jälkeen, missä oli tarkoitus vaihtaa puolta. Olin kuitenkin myöhässä, joten seivailutakaaleikkaus 11.sta.


Ja tässä sitten vielä tämä viimenen. Tässä on meno ihan parhaimmillaan :D Saa nauraa, mäkin nauroin jo rataa "mennessä". Montakohan hyllyä tehtiin :) Mulla oli jo tutustumaan mennessä pitkän päivän ja melko vähäisen syömisen takia niin löysä olo, että hajoaminen oli odotettavissa - mutta tää on kyllä jo ihan huippujen huippu. Kartturilla levesi paketti ihan TÄYSIN ja koira jolkottelee sitten ihan kysymysmerkkinä perässä. Enjoy :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti