torstai 20. maaliskuuta 2014

Huono päivä

Tulihan se huono päivä sieltä. Tässä onkin tehty niin hyvällä fiiliksellä, että oli jo aikakin.


Treeni oli oikeen oivallinen. Takaakiertoja, putkijarrua, keppikulmia. Oma fiilis oli vaan jo valmiiksi nuutunut ja veltto, asenne oli jääny kotiin pitkän työpäivän jälkeen. Ja en kyllä ollut oikeen ehtinyt syömäänkään aamupäivän jälkeen, joten patterit oli aikas punasella illalla. Ei hyvä. Meni ihan puolivaloilla tekemiseksi, ja Muskakin sitten imi musta asenteen, että ei tässä nyt niin täysiä ja tosissaan tartte ottaa. Kyllä me ihan seminättiä rataa tehtiin, mutta puhti puuttui. Tyhmää mennä edes treenaamaan tuolla asenteella.

Alun takaakierrot tehtiin niin, että merkkasin 2. esteen takaa ja lähdin liikkumaan kolmosen taakse. Mikähän tämäkin ohjaus sitte mahtaa nimeltään olla, kun vas. kädellä vedetään koira esteen taakse, ja sitte tehään vähä niinku jaakotus eikä ihan perus pakkovalssia. Jaa-a. No jokatapauksessa. Neloselle tein back lapin. Eka yritys oli huono koska peitin TAAS siivekettä koiralta. Renkaalle poispäinkäännös. Se onnistui tosi kivasti ja irtosi suorittamaan rengasta itsenäisesti. A kusahteli taas ihan huolella. Mua kävi jo ohuesti harmittamaan tässä vaiheessa. Muikkaria sitten palkalla. En pysty kääntämään rintamaa pois etenemissuunnasta, ennen kuin on suorittanut A:n loppuun. Putkelle joko persjätöllä tai pakkovalssilla, ja jarrua. Haki kaikki kepit kivasti. Eli suorituksessa ei varsinaisesti mennyt paljoakaan pieleen. Tunnelma vaan oli jotenkin huono. Yöh. Vika rundille tsemppasin itteni, ja tehtiin rata puhtaana läpi. Mutta ei siinäkään semmosta riemuiloa ja rälläämistä kyllä nähty.

Olin kuuntelemassa Vappu Alatalon motivaatioklinikkaa viime viikon perjantaina. "Kun treenaat, niin keskity vain siihen sekä koiran kanssa tekemiseen. Anna itsestäsi 100 %, koska odotat koirankin tekevän niin." NIIMPÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti