maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kokkolassa kisaamassa - meillon nollat!

Käytiin lauantaina kisaamassa pari agistarttia aurinkoisessa Kokkolassa. Toiveissa oli saada seitsemäs ja viimeinen nolla puristettua, ja se sieltä saatiin. Nimenomaan puristamalla ;) Ratapiirroksia ei vielä ainakaan löytynyt netistä, mutta tuomarina oli Rauno Virta. (Lisään radat myöhemmin, jos ne löydän jostain.)

Eka rata oli vääntävä, ainakin mun makuun. Ja mun ohjaus oli kyllä ihan olematonta, löysää ja pelastelevaa. Sanoin aika monta kirosanaa pääni sisällä itelleni radan aikana. Olipahan tahkeaa, hyh. Tästäpä syystä etenemä oli aika surkea jopa meille, olisko ollut 3,55 m/s luokkaa? Ihan kuin tervassa olis juostu. Ihan outoa mennä hiekalla, kun niitä harvoin enää halleissa tulee vastaan. Onneksi ihanneaika oli armollinen, sillä tehtiin tältä radalta nolla. Itse olisin kyllä kenties 3.hypyllä nostanut kättä kiellon merkiksi, siinä oli jo aika jännä hetki. Lähellä oli, ettei rima olis tippunut. Alku oli muutenkin aika veikeä. Noh, nollaa me lähettiin hakemaan ja se saatiin. Kaunista tahi ei, mutta tuossapa:
Toinen rata oli profiililtaan suoraviivaisempi ja näin ollen kivemman tuntuinen.  Se me hyllytettiin juurikin kohdassa, jota tutustumisessakin pidin kutakuinkin ainoana paikkana, missä todennäköisesti kusahtaa. Puomin alla olevan putken takia piti itse sivuirrota. Muska loikkasi alastulossa, mä en "ehtinyt" vaihtaa puomin jälkeen puolta kuten olin suunnitellut, heitin seuraavan hypyn pelastellen takaaleikaten ja en ihan kerennyt näyttämään takaakiertoa. HYL. Mutta muuten olin kyllä tyytyväisempi tähän rataan kuin ensimmäiseen. Ei nyt mitään nopeinta menoa sekään, mutta sujuvampaa kuitenkin. Tuloslistaa en nähnyt, mutta tästä jälkimmäiseltä ei montaa nollaa tullut - olisko 4-5/39. Suurin osa hyllyistä mitä näin, tuli 3. esteen (okseri) jälkeen putkeen livahtamisista.
Seuraavia kisoja en ole edes miettinyt, eikä niitä kovin lähellä ole hetkeen tarjollakaan. Olis kiva kuitenkin nyt päästä jonnekin, kun takaraivosta on saatu pois ajatus, että olispa hyvä saada arvokisanollat ajoissa kasaan. Jospa se varmistelukin loppuis kun "painetta" tuloksista ei enää ole. Hip-hip-hurraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti