maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kim Berglundin treeneissä ja kesäfiilistelyä

SM-karkeloiden jälkeen on pyörähdetty kentällä kaksi kertaa. Kävin tekemässä omin päin joukkueradan alkua, ja testailin uteliaisuuttani erilaisia vaihtoehtoja. Valitsin näköjään kisoissa niistä huonoimman :P Muuten Muskan kanssa tehtiin vauhti / vedätystreeniä. Kyllä siitä koirasta vauhtiakin löytyy. Sinni pääsi tekemään hypyntarjoamista ja putkea, ja sitten leikittiin. Nohis mimmi. Se istui Muskan vuorolla Aten kanssa kentän laidalla ja apinoi. Ei ihan kuppi kestä. Kyllä se hetkittäin jopa otti kontaktin Atteen, mutta enimmäkseen keskittyi protestoimaan kurjaa kohtaloaan.

Meille oli järkätty spesiaalitreenit viikkoryhmään viime viikolle, kun tuore SM-hopeamitalisti Kim Berglund kävi koutsaamassa. Lahjakas nuori herra :) Tämmöstä tehtiin:


Kimillä ei ollut etukäteen tietoa meidän ryhmän tasosta, mutta oikein sopiva oli tuo rata tähän väliin. Teknisesti Muska pelitti kuin junan vessa - Kim totesikin että se taitaa olla tosi varma, tasainen suorittaja. Juu, hyvin analysoitu :) Ei se tee juurikaan virheitä tai lähde omiaan sooloilemaan. Virheet teen minä.

Alku tehtiin pakkovalssi-valssilla, sitten koira putkeen ja kipikipi pittuutta kohti. 5.hyppy takaakierrolla ja niistolla. Niistot on vähä kökköjä, koska olen helikopteri. 7.-8. olin itse vasemmalla puolella ja hyvin ehdin pukata kasin taakse. Tässä ois voinut myös vaihtaa keinun jälkeen puolta ja poispäinkäännöksen. 11.-12. päällejuoksu, 13. ennakoivalla valssilla ja muurilta kääntyi kun irrotti sen ja lähti liikkumaan itse. 15. putkijarrulla sai olla tarkkana, ettei käännä omaa kroppaansa, jolloin Muska luki sen takaaleikkauksena ja kääntyi putken jälkeen väärään suuntaan. Tein 19. takaaleikkauksella, mutta valssiinkin olis ehtinyt. Takaaleikkauksen kanssa piti vaan odottaa vähän, että ei ollut itse liikaa edellä. Vitsi miten oli hauskaa! Ja Muska oli tosi hieno. Paitsi: kepit= hitaat, kontaktit=loiks. Varsinkin puomilta tuli useampi loikka. TREENIÄ aina vaan. Ja nuo kepit! Mutta eniveis, huisan kivat hyvän mielen harkat.

Sinnin kanssa tehtiin kutakuinkin samaa kuin edelliselläkin kerralla, muutamassa pikkupätkässä. Niin, ja sitten me istuttiin kentän laidalla muiden treenivuorolla ja syötiin iltaruoka. Hienosti osasi siinä olla, vaikka välillä toiminta kentällä veikin huomion. Kotona ollaan jatkettu 2on-2off- treeniä maltillisesti ja pyritty karsimaan hötkyilyä ja tassujen täpinää. Höpöhöpö- ja kropanhallintatreeniä, istumista, maahanmenoa ja niissä paikalla oloa, pakittamista... jotain pientä vähän melkein joka päivä. Koitan etenkin aamuisin jotain aivopuhaa tarjota, kun jäävät yksin... Makkarin seinälle kävi pikku "vahinko". Sinni rupesi remonttireiskaksi :P Ja kyllä, se istuu minun sängyssä. Viime viikosta saakka koirat on saaneet olla samassa tilassa koko kämpässä. Paitsi ei tuon jälkeen enää makuuhuoneessa. Tää onkin Sinnin ensimmäinen tihutyö.


Tällä nassulla saa kyllä aika äkkiä anteeksi pikku työmaat:Viikonloppuna nautittiin melkein kesäisestä säästä, oltiin muuttoapuna ja pidettiin maajoukkuekarsintojen kisastudiota:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti