maanantai 16. kesäkuuta 2014

SM-skabailut takana päin, jea!

Tampereen keikka on tehty, ja eilen kotona oli yksi tyytyväinen, väsynyt ja auringossa punastunut ohjaaja sekä kaksi väsynyttä, mutta onnellista koiraa. Muska sai nauttia 100 % huomiota viikonlopun, kun Sinni oli porukoilla hoidossa. Ketarat ojossa sekin veti tirsaa koko illan, siskon 1 vee Ruusa-setterin kanssa rallaaminen oli vienyt mehut pikkutytöltä.

Lauantaina lähdettiin aamutuimaan ajelemaan kohti Tamperetta. Me oltiin tosiaan VAS:sin vahvistuksena joukkuekisassa numerolla kolme. Noh, me töskättiin kyllä ja myöhästyttiin omalta lähtövuorolta, onneksi päästiin tekemään rata kolmosryhmän viimeisenä ;) Pikkusen meinas latistaa ja ketuttaa kun tunti saatiin itse aiheutetusti vielä jännittää ja odotella. Ja nolotti ihan hirveesti :D Laskeskelin oman lähdön myöhemmäksi, mutta en tiennyt että välistä oli useampi koirakko poissa. No, loppu hyvin, kaikki hyvin. Me tehtiin nollarata, joten kuitattiin kämmäyksemme sillä :D

Ratapiirros tässä:


Sillä erolla tosin, että loppusuoran pussin tilalla oli hyppy. Alun hypyt tuotti päänvaivaa tutustumisessa, ja vielä senkin jälkeen arvoin kuinka sen ohjaan. Mikään vaihtoehto ei tuntunut oikein hyvältä. Päädyin sitten pyörittämään sen ympäri, ja luottamaan ettei lähde takana olevalle hypylle. Ei lähtenyt, mutta tahkealta se kyllä tuntui. Hienosti sujui tuo A:lta putkelle, vaikka 5.-7. hyppyjäkin vähän jännäsin. Kerkesin hyvin päällejuoksemaan vitosen ja kääntämään kutoselle linjaa, ettei lipsuisi seiskan taakse. Kepit vähän hidastellen, mutta ehdimpä taas ohjaamaan seuraavaa hyppyä. Nolla sieltä tuli, ja ehdittiin jopa ihanneaikaankin (-0,69, mutta ehdittiin!) :) Jee! Etenemä oli siis meille ihan ok, muistelisin että ia oli 3,8 m /sek. Tuntui kyllä hitaammalta, mutta hyvä että ehdittiin kuitenkin. Joukkue sijoittui sijalle 25 / 79 tuloksella 23,73. Yksi koirakko teki hyllyn, yksi yliaikanollan ja ankkuri 15 vp. Huisin hyvä fiilis oli tuon radan jälkeen, Muska <3 Enkä edes pyörtynyt tai jännittänyt IHAN tautisesti, vaikka kieltämättä tuo möhliminen ja lähdön siirtyminen aiheutti hermostuneisuutta :D

VAS:sin joukkue sekä maxijoukkue.
Ei sitten jääty katsomaan joukkuefinaaleja loppuun, koska meillä ei ollut mukana kuin auto, ja keli oli sellainen ettei koiraa olis voinut jättää hetkeksikään sinne. Ei siis oikein päästy lepäämään mihinkään, niin päätettiin lähteä hotellille rentoutumaan. Tästä puheenollen, hävettävän paljon joutuivat kisajärjestäjät puuttumaan siihen, että koiria oli jätetty paahtumaan autoihin! HYI! Kuulutuksia kaikui aiheesta sekä lauantaina että sunnuntaina, ja paikalle jouduttiin hälyttämään virkavaltaa sekä poliisin että eläinsuojeluviranomaisten osalta. Kauhistuttavaa :( Ilta lepäiltiin hotellilla, ja siskon kanssa käytiin syömässä ja juomassa hyvin.

Muska järjesti sunnuntaiaamuksi vähän lisäjännitystä aloittamalla juoksut. Hotellin henkilökunnalla on ollut taivasteltavaa, kun meidän molempien lakanoissa oli asiasta todistusaineistoa :D Ihana Anna kävi aamulla hakemassa meille juoksuhousut myyntikojusta, jotta päästiin kisapaikalle. Keli oli aurinkoinen, ja mentiin paikalle niin, ettei kauhean pitkää odotteluaikaa tulisi. Muutamia suorituksia kävin katsomassa hyppäriltä, että ehdin ennen tutustumista miettiä ohjauksia valmiiksi.


Taas alku oli se, mitä eniten piti pohtia. Tein kakkoselle pakkovalssin, 3. takaakierto - valssi ja neloselle pakkovalssiin / puolipakkovalssiin. Kepeille takaaleikkaus. Toimi, jes! Sössin itse kiellon 7.putkelle. Mun oli tarkoitus valssata okserin jälkeen, mutta se jäi tekemättä, ja lähdin putkelta poispäin liian aikaisin, niin Muska kääntyi takaisin. 12. hyppyä myös mietin etukäteen, että miten sen ohjaan kun meidän niistot on niin surkeita. Anna ehdotti, että pyörittäisin sen ja takaaleikkaisin 14. hypylle, ja niin tein. Oli kankea, mutta toimi. Toinen kielto tuli varmaan sitten 15. hypyltä (?), koska vauhti pysähtyi lähes kokonaan. Loppu ok. Tulos oli siis 2 kieltoa ja rutkasti yliaikaa. Kielloista sitä aikaa tietysti tuli lisää, mutta ei me oltais sujuvallakaan radalla ehditty lähellekään, etenemä oli 4,1 m/s. Kyllä mä olin tähänkin rataan tosi tyytyväinen, vaikka tulos ei niin häävi olekaan. Mutta tulos kuitenkin! Ja meillä oli kivaa! Kaiken huolen ja probleeman jälkeen en olis voinut parempaa odottaakaan, ihan omalla tasolla me oltiin ja Muska teki hyvin. Huisin hieno fiilis jäi siis kisoista, tosi mukava kokemus. Alkuperäinen suunnitelma oli, että Muska olis mennyt mun tädille huilaamaan siksi aikaa, että voisin katsoa maxien finaalit, mutta niillä on uroskoira joten ei onnistunut. Ja koska minkäänlaisia katsomoita ei ollut edes finaaliradoille, niin ei siellä olis mitään kyllä nähnytkään. Tyydyttiin siis katsomaan radat livestreamista puhelimella kisapaikalla. Mahtavia suorituksia, huh!

HIENO VIIKONLOPPU :D

<3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti