perjantai 25. heinäkuuta 2014

Sinnin "aksaa" ja Muskan huoltoa

Muska kävi Jaana-Kaisan käsittelyssä tiistaina, ja huristelin sieltä suoraan pyörähtämään Sinnin kanssa kentällä. Ennen kentälle menoa kävin uittamassa koirat, kun oli niin hirmu lämmin.

Jatkettiin edelleen hypyn tarjoamisella ja putkeen tutustumisella. Viereisellä kentällä oli ryhmätreenit menossa, mutta hyvin oli pikkumimmi asialla eikä antanut naapurien häiritä. Kun porukka kantoi esteitä sille kentälle, millä me oltiin niin muutamaan otteeseen meinasi livahtaa. Ja sitten kun vielä joku tuli moikkailemaan ja höpöttämään - Sinni on sen verran yltiösosiaalinen, että mielummin en anna sen pahemmin seurustella treenitilanteissa. Se saa alusta alkaen opetella, että kentällä tehdään töitä mun kanssa, eikä höntsäillä muiden perässä. Ja hienosti sen saa kyllä kontaktiin ja tekemäänkin! Palkkailin hyppyä ensin nameilla, ja otin sitten lelut käyttöön. Huomasi kyllä, miten vire nousi saman tien lelupalkalla. Hienosti kuitenkin suoritti ja pystyi myös luopumaan ja menemään poispäin lelusta hypylle. Me ei olla leluja noissa meidän harvoissa "agility"treeneissä käytettykään aiemmin, vaan opeteltu erikseen leikkimistä kentällä ja nostatettu lelun arvoa palkkana rauhassa. No, nyt huomasi että se on todella noussut. Putkea tehtiin ensin suorana ja sitten loivalla mutkalla - Sinni tykkää putkesta. Paljon. Ihan itse harkkasi pimeääkin kulmaa :P Sitä piti pitää lapasessa, ettei päässyt omin päin suihkimaan. Tehtiin vielä sitten maahanmenoja ja lepoasentoa, ja malttoi myös rauhoittua. Taitava pieni <3 Lenkkikiekan jälkeen se olis ollut valmis menemään takaisin treenailemaan. On se vaan hupaisa, sen kanssa tulee taatusti olemaan hauskaa harrastaa :)

Muskalla oli jonkin verran jumia taas, mutta ei nyt mitään traagisen kamalaa. Hieronta-aika sille on varattu elokuun puolelle. Pakko oli sekin päästää pari kertaa putkeen, kun joutui katsella muiden tekemisiä kentällä. Meidän oli tarkoitus mennä tällä viikolla jopa ryhmätreeneihin, mutta ne peruttiin helteen vuoksi.

Ensi viikko menee sitten Vetelin suunnalla hääjärjestelyissä, ja seuraavan viikon maanantaina lähdetään pohjoiseen. Kun sieltä palataan ja arki koittaa, niin me aletaan REENAAN. Lupaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti