keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Sinnin puomi, kepit ja keinu

Tuostapa kaunistelematonta todistusaineistoa siitä, että puomin, keppien ja keinun treenaaminen on aloitettu ja käynnissä:


Puomin opetteluhan aloitettiin 2o2o-treenillä sohvatyynyllä jo penskana, ja se siirrettiin puomin alastulolle (jossain vaiheessa, en edes muista milloin). Puomin alastuloa tehtiin ensin sivulta ja sitten pöydän päältä. Kokonaista puomia on tehty nyt keväällä jonkin aikaa, ei kovin paljon kuitenkaan vielä. Hoksasimpa tässä eräänä hetkenä, että nokkiminen on maagisesti jäänyt pois ja minäkin sen olen unohtanut :D! Siksi sitä tässä vähän kertaillaan takaisin. Tekemistä piisaa vielä, mutta treenimäärään nähden hyvään suuntaan ollaan menossa. Tuo 2o2o on kyllä melko levoton, sitä pitää treenata ihan omanaan vielä ilman koko puomia. Sinnin kanssa kokeilin valmiina olevaa etupalkkaa sekä palkkaajalla että ilman, mutta toistaiseksi se on jätetty pois, koska se aiheuttaa kyttäilyä eikä se silloin tule loppuun asti reippaasti. Sitä aijjaamista siis. Jotenkin se fokus pitäisi silti saada sinne eteen, vaikka ottaisinkin sivuetäisyyttä tai jättäytyisin taakse.

Kepit sitten. Siitä ei montaa pätkää tullutkaan videoitua. Ne on nyt kujilla tehty, aika kapealla sellaisella jo. Ohjureita ja verkkoja oon käyttänyt apuvälineen (välillä). Meidän hallilla ei ole riittävästi verkkoja, ainakaan ehjiä ja ohjurit ei meinaa mennä paksumpiin kujakeppeihin. Tiiä sitten olisiko näin ollen parempi siirtyä kuuteen suoraan keppiin. Kujilla vauhti on saatu ainakin kivaksi. Jonkin verran on tehty erilaisia kulmia, pitää alkaa vaikeuttaa ja tehdä häiriötä enempi.

Keinulle on ennen kuvaamista tehty sitä Lotan ohjeistamaa lelulla palkkaamista keinun päästä. Ja sitä tehdään vielä lisää, jotta "täysii päähän"- ajatusta saadaan vahvistettua. Keinusta on saatu kuitenkin Sinnin mielestä hauska este, ja se on hyvä se. Tässäkin sitä fokusta eteenpäin olisi hyvä saada, se kääntyy katsomaan mua aika lailla heti alas päästyään.

Kontakteista A on edelleen täysi mysteeri. Oon vähän jopa pohdiskellut pysäytyksen ja juoksun välillä, mutta alan kallistua kuitenkin pysäyttämisen puoleen. En tiedä ehtisinkö juoksulla mihinkään saatika osaisinko sitä oikein opettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti