tiistai 30. kesäkuuta 2015

Ohjausta, epistelyä ja treenitaukolomaa

Ennen juhannusta käytiin tekemässä ratatreeniä koirien kanssa. Testailin vähän ohjauksia Sinnin kanssa, ja samaa pätkää eri ohjaustavoilla. Mitään huikeaa tekniikkavääntöä kun ei sen kanssa olla kovinkaan paljoa tehtykään. Pakkovalssia, takaakiertoja ja niistä ohjaukseen tulemista, niistoakin vähän. Päällejuoksuun tuleminen oli vähän hankalaa vieläkin, vaikka sujui kuitenkin paremmin kuin etukäteen oletin.  Mun pitäis vaan edelleen muistaa, että ei se Sinni vielä ihan ajatuksen voimalla toimi, että sitä pitäis ihan ottaa ohjauksiinkin. En näköjään myöskään uskalla lähteä sen edelle kunnolla, vaan jään varmistelemaan että hyppää hypyn mennessään. Videoita katsellessa sitä itse huomaa, kuinka kehnoa oma ohjaus välillä on. Pitää edelleen muistaa kuvata välillä treenejä. Mutta joka tapauksessa omista vajavaisuuksista huolimatta Sinni se vaan on hieno!


Juhannus vietettiin kaveriporukalla mökkeillen ja koirat sai olla mukana. Niillä oli varmasti mahtavin juhannus ikinä: oli tilaa temmeltää ulkona isolla pihalla, sai juosta ees taas grillikatoksen ja laiturin väliä, uida, peuhata ihmiskavereiden kanssa ja kerjätä paljon rapsutuksia ja halauksia. Ei haitannut sade ja melko kolea sää!


Kuhmoisista ajeltiin kohti Veteliä, jossa vietettiin melkein viikko. Torstaina käytiin Lapualla epiksissä ja moikkaamassa entisiä seurakavereita, ja saatiin Maijulta myös pikainen hyppytekniikkasessio. Epiksistä ei jäänyt juuri kerrottavaa - eka rata meni ihan sekoiluksi, kun S sinkosi heti alkuun eka hypyn ohi päästäkseen seuraavana vuorossa olevaan putkeen. Siitä se sitten kiikutettiin takaisin lähtöön, ja taidettiin tehdä yhden 10 esteen radan aikana kolme hyllyä, kun jäi esteitä vähän suorittamatta :P Toinen kiekka meni jo ihan puhtaasti läpi, kun ohjaajakin vähän tsemppasi. Kas tuossa :D Siihen oon tyytyväinen, että sain tehtyä valssin ennen tuota toista putkea!Lauantaina ajelin Jyväskylään katsomaan kun Suomen agilityhuiput kisasivat paikoista maajoukkueeseen. Useita tuttuja nimiä oli lähtöviivalla, mikä teki kisojen seuraamisesta vielä jännittävämpää. Vaikka livestream toimii hienosti, ja senkin kautta kisojen seuraaminen on kivaa, niin tunnelma paikan päällä on mahtava! On se vaan hienoo kun jotkut osaa.

Koirat pääsi myös hierottavaksi eilen, ja Sinni oli vielä enemmän juntturassa takajaloistaan, kuin aiemmin. Magnesiumia ja ravuuttamista sekä venyttelyä sille siis. Muskalla taas oli etupää enemmän jumissa, johtunee lomareissun reippaasta uimisen määrästä. Viikonloppu vierähtää mulla Agirodussa helteessä talkoillessa. Tuntuu, että tällä hetkellä maksan treenipaikoista vähän turhaan, kun jää harkkoja niin paljon välistä. Yksi ilouutinen on se, että elokuussa aloitetaan Sinnin kanssa treenit Huotarin Peten opastuksessa!

2 kommenttia: