tiistai 9. kesäkuuta 2015

On myös muita hypättäviä esteitä, kuin hyppy!

Tyttöjen aksailua tältä päivältä, jopa Muskakin pääsi videoitavaksi:


Olipa hyvän mielen treenit. Sinni on kehittynyt ihan hurjasti, ja kulkee tosi kivasti. Ajatuksena oli lähinnä tehdä rengasta, muuria ja pituutta osana rataa. Niin siellä ne sitten kaikki on :) Pituutta ei kyllä ole taidettu Sinnille juurikaan näyttää. Toisella tuossa videolla olevassa pätkässä näkyykin, että se astuu sen päälle :D

Sinnille testattiin ensimmäistä kertaa 12 keppiä. Ennen sitä nappasin kuudesta keskimmäiset ohjurit pois. Kun ei siitä piitannut, niin uskaltauduin kokeilemaan jokusen toiston koko keppejä, ja ohjurit vaan alussa ja lopussa. Sain kokea taas yllätyksen, kun sehän meni ne! Ensin söhelsi ja jätti välistä keskellä välejä, kun sitten ohhoh-teltiin, niin teki oikein tuumien ja keskittyen. Sitten kun se sai kovastikin itseluottamusta, että osaa mennä, niin kauheeta kyytiä ja taas ei ihan ehtinyt kaikkia välejä suorittaa. Piti pohtia, ja sitten tulikin jokunen tosi hyvä suoritus. Montaa toistoa ei tehtykään, mutta katsotaan voisko niitä nyt sitten alkaa tehdä jo täyspitkinä.

Muska pääsi myös pompottelemaan samaa treeniä. Onhan se semmosta :P En tiedä onko se paljonkin hidastunut entisestään, vai tuntuuko se vaan kertakaikkiaan vielä hitaammalta, kun Sinnin tahti on niin erilainen. Joka tapauksessa on vähän haastavaa ohjata niitä peräkkäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti