torstai 6. elokuuta 2015

Muskan synttärijuhlat

Se ainutlaatuinen, ensimmäinen, meidän rakas hassu punaturkki saavutti eilen kahdeksan vuoden iän <3 Blogin jutut on alkaneet pyöriä enemmän Sinnin ympärillä, koska siitä on noin harrastusnäkökulmasta enemmän kerrottavaa, mutta se ei tarkoita sitä etteikö Muskakin olisi yhtä lailla menossa mukana arjessa ja harrastuksissakin.

Kattokaa nyt, mikä söpönaama Muska 8 viikkoisena <3 :Jos Muska osaisi itse kertoa, miten haluaisi synttäripäivänsä viettää, olen aika vakuuttunut että päivä sisältäisi ainakin uimista, noutamista, köllöttelyä kainalossa ja paaljon herkkuja. Mitään noista ei voi olla tarpeeksi, etenkään viimeisimpänä mainittua, joten noilla asioilla sitten viihdytettiin senioritätiä eilen :)

Huristeltiin siis ensin Mukkulan koirauimarannalle kera vesilelujen, ja tytöt sai uida ja hakea leluja sydämensä kyllyydestä. Kyllä tuo koira vaan nauttii ja on parhaimmillaan veden äärellä. Kun (mun mielestä) uiminen alkoi riittää, käytiin vielä metsässä rauhakseen lenkillä. Muskahan ei mistään juoksentelusta perusta vaan tykkäisi aina haistella ja haahuilla omaan tahtiinsa. Se ei todellakaan ole mikään villi ja vapaa yksilö - me ollaan todettu että se ei taida edes tykätä koko lenkkeilytouhusta :D Se on useimmiten jopa vähän rasittava, kun jää haaveksimaan ja sitä joutuu huudella ja odotella. Oon ottanut vähän natsiotetta lenkeillä, ja patistanut sitä kulkemaan edellä jotta pysyy porukassa mukana. Nyt mentiin sitten fiilistelytahtiin. Sinni onneksi lenkitti itse itsensä sinkoilemalla omiaan, niin kaikki oli tyytyväisiä.

Illalla mentiin vielä lähipuistoon heittelemään frisbeetä. Kyllä Muskastakin vielä tarvittaessa vauhtia löytyy :) Sinnikin pääsi mukaan karkeloihin.

Tuossa vielä videoaineistoa juhlien ohjelmanumeroista:


Muskan rallytreenitkin jatkui pitkän tauon jälkeen maanantaina. Siellä harjoiteltiin tällä kertaa kontaktin pitämistä häiriöissä. Kontakti pysyi kivasti kouluttajan heilumisista ja ohi juoksemisista huolimatta, kunnes kehään otettiin kovemmat keinot: namien heittely vieressä :P sitä jouduttiin korjailemaan useampaan kertaan, ja voi kuinka meinasi pikkutollerin silmät pullistua päästä, kun piti tiiviisti tuijottaa mua vaikka vieressä juustonpalat lenteli! Sitten treenattiin eteentuloa, malttia lähdössä ja mitähän muuta. Meidän seuralla olis kisat syyskuussa, en tiedä uskaltautuisinko Muskan kanssa kokeilemaan - kun eihän tää nyt niin vakavaa ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti