maanantai 21. syyskuuta 2015

Valmennusryhmän valintatilaisuus

Nyt kun kaikki muutkin on käyneet valkkuryhmän valintatilaisuuteen osallistumassa, niin vähän tarinaa siitä meidän osalta.

Ensimmäiseksi tehtiin kisanomaiset vedot. Tämä rata kaksi kertaa läpi kisanomaisesti. Etukäteen juteltiin kouluttajan kanssa, että Sinnin kepit on vielä vähän niin ja näin. Sovittiin, että jos ne ei onnistu niin ei aleta niitä tahkoamaan, koska radat kellotettiin ja jos keppeihin käyttää ihan tolkuttomasti aikaa, niin suoritus ei ole kovinkaan vertailukelpoinen enää muiden kanssa.


Sain aika hyvin kaiveltua jännityksen sellaiselle tasolle, että tämä kävi meillä hyvin kisanomaisesta tilanteesta. Saatiin samalla treeniä myös siihen siis :) Me ollaan päästy ihan tosi vähän tekemään tämmöstä koko radan treeniä - olisko jopa niin, että ne jokuset epikset on ainoita tilaisuuksia, missä ollaan tehty täysmittaista rataa.

Ensimmäisellä rundilla tuli se virhe kepeiltä jo aika alkupäässä, joten otin ne uudestaan ja teki toisella oikein. Toisen vitonen otettiin todella rumalta lentokeinulta! Puomi ja A meni tosi hyvin, jee :) Toisella kierroksella kepeillä jäi vika väli tekemättä, mutta sitä en enää korjannut. Keinun teki nätisti, oisinkohan vähän himmannut vauhtia siihen tällä kertaa. Missä olis omasta mielestä ollut parantamisen varaa, oli 4.hypyn ja 8.hypyn valssit - ne levis vähän pitkiksi, varsinkin tuo 8.

Mutta kaikenkaikkiaan olin ihan mielettömän tyytyväinen, että suoriuduttiin tästä radasta kaksi kertaa niin kunnialla! Nuo keppivirheet ei harmittaneet, koska ne oli täysin odotettavissa olevia.

Toinen harjoitus oli tämmöinen:


Tää tuli sähköpostiin jo edellisenä päivänä, mutta onneksi en asiaa ehtinyt juurikaan miettimään, koska en ymmärtänyt sitä oikein :D Testattavana oli erityisesti estehakuisuus ja kääntyminen.

Sama harjoitus oli ollut tarjolla myös Top Teamin hakutilaisuudessa. Ideana tässä oli, että mentiin kaksi kertaa ja toisella piti ohjaajan pysyä koko treenin ajan vasemmalla puolella, toisella oikealla.
Keskityin itse ihan liikaa vaan siihen, että tekisin harjoituksen oikein, kun tuntui että menee ihan sekaisin :P Kummaltakin puolelta tuli jokusia kieltoja putkilta, ja oikealta ohjattaessa rimojakin alas. Niiden tippuminen rikkoi omaa ohjausta entisestään, ja onnistuin vetämään koiran vielä 18.hypyn ohitsekin. Tää olis siis kaikenkaikkiaan voinut mennä paremminkin.

Kokonaisuutena jäi kuitenkin tosi hyvä fiilis koko hommasta, enkä osaisi harmitella jos paikkaa tiimissä ei irtoaisikaan noilla suorituksilla. Parhaamme tehtiin, ja se on tärkeintä :) Tulokset tulee toivottavasti tällä viikolla, sillä ryhmät vaihtuu jo ensi viikosta, ja jos satuttaisiin saamaan paikka valmennusryhmässä, niin sitten ei oteta enää ryhmäpaikkaa erikseen. Meillä jatkuu kuitenkin Peten treenit A-Qilityllä ainakin joulukuun puoleen väliin saakka, niin kahdet ohjatut treenit on kyllä enemmän kuin tarpeeksi.

Leijaillessani tuon hakutilaisuuden onnistumisen riemussa, lätkäisin myös menemään Sinnin ekojen virallisten starttien ilmot. Tulevana sunnuntaina me korkataan siis kisaura Janakkalassa kahdella agi- ja yhdellä hyppyradalla. Tuomarina on joko Anne Savioja tai Ritva Herrala. Käääääks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti