sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Täältä pesee, ja tarvittaessa linkoaa!

Otsikko on Aten toteama Sinnin mottolause, jos Sinniltä kysyttäisiin :)

Sinnin kanssa tehtiin ensimmäinen nolla ykkösissä Riihimäellä tänään, hiphei ja hurraa! Myönnettäköön, että se oli varsin tervetullut tähän vaiheeseen, kun sellaisiakin kisaratoja on jokusia tehty, joilla nolla on ollut varsin mahdollinen ja jopa lähellä.Eka radalla tippui yksi rima ja keinulta tuli lennolla alas. Osasin sitä kyllä vähän pelätäkin, koska tuo keinu oli raskas puukeinu, jollaista koira on tuskin koskaan nähnytkään. Se on aika erilainen, kuin kevyet uudet keinut eikä laskeudu samalla tavalla. Olisi näin jälkikäteen viisasteltuna pitänyt uusia koko este. Ennen radalle menoa muistuttelin itseäni kriteerien pitämisestä kisoissa A:lla ja puomilla, tästä juteltiin Melissankin kanssa. Että jos Sinni tulee läpi esim. puomilta, niin se otetaan uudestaan. Keinu unohtui sitten ajatella etukäteen :D Muuten rata oli ihan ok, etenemä vitosen paremmalla puolella.

Toisella radalla päätin jarruttaa keinun vauhtia, koska olin aika varma että sama juttu toistuisi. Ja Sinnistä kyllä näkee, että se on taas melko hölmistyneen näköisenä keinun päässä, joten voisin kuvitella, että olisi loikannut sieltä alas tälläkin radalla jos sitä ei olisi autettu. Keinun jälkeinen kohta meneekin sitten melkoiseksi pelasteluksi. Myös A-pituus jälkeen lähtee jonnekin minne lie, mutta kääntyy onneksi kuitenkin muurille. Tästä siis nolla, etenemä oli 4,69 m/s, joten nuo ylimääräiset suhailut näkyivät ajassa.

Hyppäri menikin sitten vähän hölmöilyksi, ja virhepisteitä kerättiin 20 :D Heti alkuunsa putken kielto, joka on kyllä mun oma syy, vetäisen ohjausta taaksepäin. Silti ihmettelen, että Sinni ei mene sinne, kun kuitenkin putket sitä aika kovasti vetää. Jatko meneekin sitten uusiksi, kun kuvittelin ehtiväni ohjaamaan putken jälkeisen hypyn toiselta puolelta. Siellä sitten lennosta vaihdettu ohjaus aiheutti riman ja muurin palikan tippumisen. Ja keppejäkin vähän harjoiteltiin.

Jos positiiviset jutut (nollatuloksen lisäksi) kerätään kasaan, niin: kepit onnistui 2/3 radalla, puomi ja A oli hyvät ja maltoin myös olla vapauttamatta sieltä samantien, Sinni lukee rataa melko hyvin ja irtoaa esteille. Mm. tuon vika radan maaliintulo on tosi jees, kun se etenee mun ohitse.

Tuossa vielä videolla päivän kaikki radat:Eilen oltiin myös kouluttautumassa Timo Rannikon opeissa. Ratana oli tämmöistä:


Tehtiin tätä pätkissä kepeille saakka. Oltais ehditty jatkaa vielä pidemmällekin, mutta mä en ollut tutustunut kunnolla kauemmas, kun ajattelin ettei päästäisi noin pitkälle. Tosi kiva, vauhdikas treeni ja hyvä, mukava kouluttaja, tykkäsin! Sinni yllätti positiivisesti  monessakin kohtaa, etenkin nuo 2.-3. sekä 12.-14. putkien hakemiset ja irtoamiset oli sellaisia, jotka aiheutti ilonkiljahduksia. Kuten videolta näkyy, niin kiljuin siellä kyllä välillä muustakin kuin ilosta ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti