perjantai 29. heinäkuuta 2016

Treenit kulkee, mutta pääsisipä kisaamaan!

Ollaan me treenattu, vaikka kesämenot on vähän verottaneet sitä hommaa. Pääosin treenit on sujuneet mukavasti, ja alkaa olla semmoinen fiilis että me kehitytään koko ajan, luotto koiran osaamiseen (ja omaankin) kasvaa ja agility maistuu!

Tässä viime kertaiset valkkuryhmän treenit, joista kumpainenkin me saatiin tehtyä läpi treeneissä kokonaan, mikä on aika hienoa se! Kummassakin näistä kävi ilmi, että keppikulmien treenaamiseen tulisi keskittyä. Saksalaiset muutes toimi kummassakin treenissä, joten ehkä voi varovasti sanoa että me osataan se :D!


Tässä treenissä suurin hankaluus oli 13. kepeille meno. Käytiin samalla viikolla toisessa ryhmässä harkkaamassa, ja sielläkin oli tarjolla hankala keppikulma. Sinnillä taisi mennä itseluottamus siellä keppien suhteen, ja varmaan senkin johdosta se yritti tarjota kaikkea muuta vaihtoehtoa paitsi keppejä tähän. Muuten varsin mukavasti kulki.
Nämä treenit oli eilen. Hiki virtasi, mutta ei haitannut kun oli niin hienoa menoa. Kutosen tein erilailla kuin kukaan muu, sillä tein siihen pakkovalssin. Muurin tilalla oli rengas. Kaikista suurin ilonaihe oli Sinnin eteneminen tuolta kasin takaakierrolta A:lle saakka vaikka meni mun edellä. Ehkä yksinkertainen, mutta ei meille itsestäänselvä asia! 17.keppikulma oli hankala.

Kisakuume on tällä hetkellä kova, maaliskuun jälkeen ollaan tosiaan käyty tasan ne yhdet kesäkuun kisat. Ensin ei meinannut kalenteriin natsata mitkään, ja sitten kun sinne oli katsottu viime viikolle jopa sekä keskiviikon Tampereen kisat että sunnuntain Mikkeli, niin elämä puuttui peliin ja tärkeämmät asiat ajoivat kisojen ylitse. Koirat saikin toimia terapiatassuina. Nyt olisi tarkoitus laittaa ilmo menemään JAU:lle, odotan kyllä senkin kanssa viimeiseen päivään kun ei tässä koskaan tiedä mitä tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti