torstai 16. maaliskuuta 2017

Sipoossa 11.3.

Kisaraporttia Sipoosta - hei jäipäs hyvä fiilis! Nolla nollaa, mutta kaksi varsin kelpoa rataa!

Tuomarina oli Markku Kaukinen. Tosi kivat radat oli suunnitellut, sujuvia linjoja mutta kuitenkin niissä oli tekemistä. Me oltiin lähtövuorossa ensimmäisenä, mikä etukäteen hieman ahdisti kun itselle tulee aina kiireentuntu kun pitää nopeasti hakea koira ja mennä suoraan radalle. Nyt se kuitenkin oli ihan toimiva, lähdin vaan tutustumisesta vähän etuajassa ja autokin oli lähellä. Sinnillehän kyllä sopii tosi hyvin se, että mennään radalle suoraa tietä. Se ei ehdi keräillä kierroksia, kun ei tarvi hallissa kisojen pyöriessä odotella yhtään. Tässäpä videolla meidän suoritukset:Ensimmäiseltä radalta Sinni teki nollan - ohjaaja sen sijaan hyllytti. Mutta kuinka hyvä mieli oli, että meille yleensä haasteellinen ja herkästi sekoiluksi menevä eka rata onnistui :) Tässä radassa mietitytti vähän alku, jossa koira piti kääntää toiselta hypyltä putkeen. Päätin tehdä sen peruskäännöksellä ja takaaleikkauksella, koska valssilla olisi tuosta kulmasta saattanut hypätä 2.hypyn niin tiukasti että liekö rima olisi pysynyt. Ja kun jatkon kannalta ei ollut mitään väliä. Putkesta ulostullessa Sinni kyllä liukastuu, mikä näkyy videollakin :/ tyytyväinen olen noihin seuraaviin hyppyihin ennen puomia! Vaikka olen reilusti edellä ja hypyt hypätään tiukasti, niin pitää rimat. Muita ilonaiheita tällä radalla okserin pysyminen sekä renkaan suoritus, Sinni on nimittäin hypännyt välistä tuollaisen renkaan montakin kertaa. Tästä syystä tuo loppu mietityttikin, päädyin vähän tyhmään ratkaisuun enkä toteuttanut sitten sitäkään kunnolla :P Suunnitelma oli siis kääntää se hypyltä poispäin putkesta. Tuostakin olisin kyllä voinut vielä hyvin korjata, mutta jäädyin :D Mutta hieno Sinni <3

Toka radalla tuli eka "hupsis" jo 2.esteellä, mutta plussaa sekin että pystyin tällä kertaa reagoimaan ja jatkamaan rataa oikein. Nauroin kyllä vielä koiran tullessa putkesta ulos :D Rengas oikein taas, jei! Kepeillä meinaa rytmi hajota, mutta tekee kuitenkin oikein. Tälläkin radalla nuo puomin jälkeiset hypyt hypättiin nätisti. Ja ehdin tuohon valssiin ennen keinua, vaikka vähän kiirus tulikin :P Riman tiputus oli kyllä vähän oma moka, eikä tuo lopun kieltokaan ohjaajalta mene puhtain paperein. Kontaktit oli hyvät kummallakin radalla, ihanaa että ne toimii ja voin luottaa siihen että Sinni pysyy niillä. Keinu on ollut mun päässä sellainen vähän varmisteltava, mikä tuolla eka radalla näkyykin. Toisella radalla tekee kuitenkin hienosti, vaikka jatkan liikettä eteenpäin.

Että kyllä tässä nyt jäi sellainen olo, että mieli tekisi kisaamaan taas. Katselin jo kalenterista lähialueen kisoja, katsotaan lähdetäänkö reilun viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti